9781838663124
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Un ouvrage en anglais très beau sur la cuisine d'Amérique Latine. Le chef péruvien Virgilio Martinez a collecté des recettes depuis le Rio Grande jusqu'au Cap Horn, des frontières du Mexique jusqu'à la pointe de l'Argentine pour les réunir ici et créer un livre très complet sur la gastronomie de cette immense et belle région du monde.
Vous trouverez les recettes de cette cuisine riche et colorée à travers 18 chapitres : breads and baked goods (easter pie, brazilian cheese rolls...), sandwiches (bolivian pork sandwich, uruguayan steak sandwich...), grains, quinoa and amaranth (pequi rice, venezuelan pasta casserole...), roots and tubers (chilean disco friees, cassava...), corn (stewed corn, old indian stew...), garden vegetables (toasted okra, guyanese sautéed spinach...), beans and lentils (ecuadorian easter soup, piloy bean salad...), fruit (green banana porridge, guacamole...), dairy and eggs (humacha cheese, colombian egg and milk soup...), fish and seafood (fish in tomato sauce, bahian shrimp stew...), beef (costa rican lunch plate, rolled steaks...), pork (nicaraguan pork tenderloin, spicy marinated pork...), poultry (chicken colombo, yucatan-style lime soup...), native meats and insects (picled rabbit, large-bottomed ants...), lamb and goat (grilled rack of lamb, goat in coconut milk...), sweets (chilean blackberry cake, lucuma ice cream...), drinks (sangrita, corn beer...) et salsas and condiments (banana vinegar, drunk sauce...).
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Date de disponibilité:
Nombre de page : | 434 |
Parution : | décembre 2021 |
Auteur(s) : | Virgilio MARTINEZ |
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