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Nouveau
Au programme de ce nouveau numéro :
Kristen Tibballs, 20 years writing the history of pastry in Australia
Maxime Frédéric, Sensitive generosity
Jordi Bordas y Adrianna Jaworska, The ambassadors of change
François Galtier, Animated pâtisserie
Dimitri Economides, The pastritect
Romain Dufour, Viennoiserie a step further
Francesco Boccia, Rational pastry
Maxime Maniez, Long live the classics
Samira Saade, Seeing Stars
Marc Ducobu, The guarantee of an emblem
Rémi Montagne, Ludique, mignon, gourmand
Yusuke Aoki, Innovation doesn't need tools
Tomonari Kombu, The beauty of empty space
Spyros Pediaditakis, The boy with the notebook
Tidbits,
Philippe Conticini, Praliné and 0,5% osmosis
Ju Chamalo, Applied "flanology"
Aya Fukai, Meg Galus & Genie Kwon, The road less traveled
Karl de Smedt, The protector of sourdoughs
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Date de disponibilité:
Nombre de page : | 314 |
Parution : | Juillet 2022 |
Auteur(s) : | COLLECTIF |
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