9781911632962
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20 après son premier livre Sydney Food, Bill Granger créateur du restaurant Bills à Sydney revient avec un ouvrage qui nous livre ce qui a fait de lui un chef réputé, une cuisine familiale qui s'inspire de des plats du monde entier aussi bien italiens que japonais et surtout ses Breakfasts.
Les recettes sont organisées en 10 chapitres : classics (scrambled eggs, coconut bread...), grains, seeds & juices (honeycomb shake, granola with blueberry & hibiscus compote...), breakfast plates (crisp-bottomed rice with fried eggs & pickles, grilled cheese & kimcho open sandwich...), bakery (miso caramel brownies, seeded hazelnut rye loaf...), bowls (crab & chili linguine, braised lamb ragu with tagliatelle & pecorino...), salads (warm spelt salad with roasted spiced oranges, summer chopped salad with citrus sesame dressing...), small plates (chicken & black bean dumplings, beef carpaccio with umeboshi & beetroot relish...), barbecue (beef bavette with herb & peanut relish, grilled octopus with pomegranate & parsley dressing...), big plates (chilli miso salmon with hot & sour eggplant, roast chicken & fennel with buckwheat & parsley salad...) et sweets (lemon zabaglione with summer berries, pineapple tarte Tatin with toasted coconut sorbet...).
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Date de disponibilité:
Nombre de page : | 272 |
Parution : | mai 2021 |
Auteur(s) : | Bill GRANGER |
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