PORTUGAL : THE COOKBOOK (ANGLAIS) Agrandir

PORTUGAL : THE COOKBOOK (ANGLAIS)

9781838664732

Nouveau

Le chef portugais Leandro Carreira, qui est à la tête du restaurant The sea The sea à Londres, nous fait découvrir la gastronomie du Portugal dans cet ouvrage très complet aux éditions Phaidon.

Vous trouverez plus de 550 recettes : bread and bread dishes (cornbread mash with turnip tops and sardines, bread porridge with pork...), soups (crushed wheat soup, freshwater fish soup with pennyroyal...), vegetables and mushrooms (borlotti beans stewed with cabbage, cilarca mushrooms with eggs...), fish (red mullets in liver sauce, elvers wth lardo...), shellfish and snails (clams with coriander and garlic, boiled periwinkles...), poultry and game (stewed partridge, hare scallops...), pork (fried suckling pig, chorizo with turnip tops...), beef and veal (beaf stew, portuguese steak with an egg on horsebach...), mutton, lamb and goat (roasted kid, lamb tew...), rice dishes and savoury cakes (creamy cod rice, chestnut porridge...), desserts (milk custard dessert, blancmange...), sweet breads, cakes and tarts (braided sweet bread, honey and cinnamon cupcakes...) et cookies, candies and jams (spiced cookie from Sao Jorge, sweet potato jam...).

Petit plus, vous aurez à la fin quelques recettes de chefs invités !

47,35 €

Nombre de page :450
Parution :avril 2022
Auteur(s) :Leandro CARREIRA

Filtre (9292 produits)

Nos Partenaires

Vidéo

Témoignages Clients

J'accepte

En utilisant librairiegourmande.fr, vous consentez à notre utilisation des cookies utiles au bon fonctionnement de notre site et à l'amélioration votre expérience en ligne.