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POLLEN STREET SOCIAL

9781472905574

Nouveau

Après cinq ans au Maze en tant que Executive Chef, Jason Atherton décide de se lancer dans un projet ambitieux : démissionner et ouvrir son propre restaurant. C'est comme ça que le très réputé Pollen Street Social a vu le jour. Le nom  résume bien l'esprit du lieu : Pollen street car autrement les clients auraient eu du mal à trouver ce restaurant magnifique, social car il a été conçu comme un lieu de rencontre.

Huit chapitres racontent l'âme de ce restaurant à travers ces recettes :

canapés (fairy cakes with pickeled cucumber and dill & spinach cream, new forest mushroom tea with parmesan foam and cep powder)

starters (saddle of rabbit with crispy rabbit leg croquettes mixed beans bitter leaves and truffle dressing, braised broccoli with broccoli purée seaweedpowder and toasted almonds)

shellfish (isle of Mull langoustine with braised oxtail and parmesan rice, paignton harbour crab with crab yoghurt & sake sauce and mixed radishes)

fish (isle of Gigah halibut with corgette and basil purée cockle minestrone and trofie pasta)

meat&game (cumbrian sucking pig with red cabbage, spring lake district lamb with sheperd's pie cauliflower & yoghurt purée and mint sauce)

poultry&game birds (roasted squab pigeon with baked roscoff onion violet artichoke barigoule and braised ceps, whole roasted goosnargh duck with braised swede and pesto purée)

sweets (forced yorkshire rhubarb with crème fraiche mousse and rhubarb & rose sorbet, bitter chocolate pavé with olive oil biscuit black olive tuille and olive oil jelly)

petit four (cherry bakewell tart with almond cake and cherry jam, dark chocolate bon bons with praline & feuilletine filling)

56,87 €

Rupture temporaire

Nombre de page :400
Parution :novembre 2018
Auteur(s) :Jason ATHERTON

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