99 INSPIRATIONAL CHEFS RECIPES FROM NORTH AMERICA, MEXICO AND THE CARIBBEAN (anglais) Agrandir

99 INSPIRATIONAL CHEFS RECIPES FROM NORTH AMERICA, MEXICO AND THE CARIBBEAN (anglais)

9781908202109

Nouveau

"The spirit of Relais & Châteaux lies in the art of hospitality delivered with a uniquely individual approach, something the chefs at each Relais make such an important contribution to. Just as they do here, with inspirational recipes. From Thomas Keller to Patrick O'Connell and so many more, this books represents the talent of some truly accomplished American Chefs. [...]" Thomas Keller.

Faisant lui aussi partie des chefs de Relais & Châteaux, Thomas Keller nous livre, en quelques phrases, l'esprit de cette association s'imposant aujourd'hui comme une référence d'excellence dans les domaines de la restauration et de l'hôtellerie.
Menu du Daniel (chef: Daniel Boulud, originaire de Lyon): Dodge cove oysters in sea water gelee, "Tasting of veal-roasted tenderloin with chanterelles, braised cheeks with parsley pasta, crispy sweetbread & creamy polenta", "Blackberry and fromage blanc vacherin swiss meringue & creme chantilly".

75,83 €

Nombre de page :623
Parution :2013
Auteur(s) :Collectif

Filtre (9279 produits)

Nos Partenaires

Vidéo

Témoignages Clients

J'accepte

En utilisant librairiegourmande.fr, vous consentez à notre utilisation des cookies utiles au bon fonctionnement de notre site et à l'amélioration votre expérience en ligne.