LA PATISSERIE DE REFERENCE Agrandir

THE PASTRY CHEF HANDBOOK (anglais)

9782857089353

Nouveau

[ENGLISH VERSION / VERSION EN ANGLAIS DE LA "PATISSERIE DE REFERENCE"]

“The Pastry Chef Handbook by Pierre-Paul Zeiher and Jean-Michel Truchelut is oneof those  books that gets you off the ground with its educational approach. [...] Something I find in The Pastry Chef Handbook, it is this precise, didactic, and authentic side.

Precision is a must in this profession. Through the many illustrated step-by-step indications, this book is a great tool.

This book provides you with nearly 100 detailed step-by-step techniques and basic preparations and more than 100 technical sheets. This book is illustrated with 1000 photos and 130 videos accessible by QR codes or URL.

94,79 €

Nombre de page :728
Parution :Octobre 2022
Auteur(s) :Jean-Michel TRUCHELUT et Pierre-Paul ZEIHER

Filtre (9149 produits)

Nos Partenaires

Vidéo

J'accepte

En utilisant librairiegourmande.fr, vous consentez à notre utilisation des cookies utiles au bon fonctionnement de notre site et à l'amélioration votre expérience en ligne.