SO GOOD n°15 THE MAGAZINE OF HAUTE PATISSERIE (Janvier 2016) Agrandir

SO GOOD n°15 THE MAGAZINE OF HAUTE PATISSERIE (Janvier 2016)

1000000006872

Nouveau

Au sommaire de ce premier numéro de l'année 2016:

- Miquel Guarro, painting flavors.
- Disfrutar, three-way creativity.
- Aya Fukai, living the sweet life.
- Julien Alvarez, the unrelenting weight of elegance.
- Kirsten Tibballs, good vibes.
- Josep Maria Rodriguez, interior design.
- Samantha Mendoza, personal and delicate.
- Luciano Garcia, between the world.
- Graham Hornigold, "our job is to refresh the palette and complete the meal".
- Marike Van Beurden, funky restiling.
- Ramon Morato, spotlight on vegetables, invasion of the plants.
- Eric Ortuno, mimetic dessert.
- Andrés Lara & Hiroyuki Emori, united by icecream.
- Melissa Coppel, taste: my identity.
- Nina Tarasova, color and passion.
- Une glace à Paris - Emmanuel Ryon and Olivier Ménard, classicism illustrated.
- Shigeo Hirai, as a matter of water.
- Maya Revivo, local flavors with a french touch.
- Yann Bernard Lejard, color explosion.
- Yves Scherrer, suitable for all audiences.
- Zachary Golper, like brain, like bread...
- Tidbits
- U.P., upstairs, there is light.
- Ecole Nationale Supérieure de Patisserie, the temple of french pastry.
- Relais Dessert, guardians of haute patisserie.

24,64 €

Rupture temporaire

Nombre de page :306
Parution :2016
Auteur(s) :COLLECTIF

Filtre (9275 produits)

Nos Partenaires

Vidéo

Témoignages Clients

J'accepte

En utilisant librairiegourmande.fr, vous consentez à notre utilisation des cookies utiles au bon fonctionnement de notre site et à l'amélioration votre expérience en ligne.