SO GOOD N° 20 THE MAGAZINE OF HAUTE PATISSERIE Agrandir

SO GOOD N° 30 THE MAGAZINE OF HAUTE PATISSERIE

1000000012507

Nouveau

Au programme de ce nouveau numéro de juillet 2023:

Summary

  • Amaury Guichon. Chosen
  • Martin Diez. The triple play
  • Dinara Kasko. AI, an inevitable ally
  • Jesús Escalera. A decade of wonders
  • Natalie Eng. Quiet sophistication
  • Juan Gutiérrez. The path of dreams
  • Lluc Crusellas. By right
  • René Frank. The boost that dessert deserves
  • Francisco Moreira. meaningful
  • Long Ming Ai. Black, pink and citrus
  • Samuel Ducrotoy. Fresh air
  • David Gil. Enzymes reach desserts and ice creams
  • Blanca del Noval. Wild Pantry
  • Jesús Camacho. Island bites
  • Luis Amado. Pushing the limits or raising the bars
  • Yelene Anter. A little bit of science and a lot of art
  • Ksenia Penkina. A brilliant ending
  • Tejasvi Chandela. The mithai touch
  • Mineko Kato. Desserts for a better future
  • Xavi Donnay. For small and delicate patisserie

29,38 €

Nombre de page :314
Parution :Juillet 2023
Auteur(s) :COLLECTIF

Filtre (9146 produits)

Nos Partenaires

Vidéo

J'accepte

En utilisant librairiegourmande.fr, vous consentez à notre utilisation des cookies utiles au bon fonctionnement de notre site et à l'amélioration votre expérience en ligne.