La nouvelle adresse de la Librairie Gourmande 50 rue Vavin, 75006 Paris
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Nouveau
Au programme de ce nouveau numéro :
Will Goldfarb, Haute pâtisserie in paradise
Mauro Pompili & Maya Sittisuntorn, Complex, beautiful and friendly
Philipe Vancayseele, Play and taste
Luis Amado, Safe flavors, ‘go wild’ shapes
Alexis & Manuel Bouillet, Thinking out of the box
Chong Ko Wai, Creativity or improvisation?
Jesús Escalera, Relaxed patisserie
Javier Guillén, Nonconformist
Maxime Gilbert, The culinary appeal of tarts
Jiro Tanaka, Be as creative as a pastry chef
Fabrice Danniel, Pleasure must change
Paola Chang, Third culture
Paco Pérez, A new skin
Dimitri Fayard, The highly trained trainer
Alexandr Donskov, A ‘brightness’ in the gateway to Asia
MILLEFEUILLE CHALLENGE
Francisco Migoya, The accordion
François Perret, Road inspiration
Dimitri Fayard, Mille feuille to the third power
Olivier Fernández, Twice inverted
Tanguy Coelis, A 100% artisan success
David Chamorro & Xavi Donnay, Aromas to the maximum
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Date de disponibilité:
Nombre de page : | 306 |
Parution : | janvier 2022 |
Auteur(s) : | COLLECTIF |
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